Over Laura

En het Atelier

Het atelier

Het atelier bevindt zich onder de rook van Amsterdam in Loenen aan de Vecht. Het is gehuisvest in een oude kaasschuur waar ik als kind graag kwam om te zien hoe hier kaas gemaakt werd. Inmiddels is de schuur omgetoverd tot een prachtig atelier waar de wanden bedekt zijn met zijden bloemen en leuke accessoires. Op deze unieke werkplek worden voornamelijk rouwstukken van zijden bloemen gemaakt. Je kunt er ook terecht om zelf je bloemstuk samenstellen voor thuis en zakelijke doeleinden. Wil je langskomen? We hebben ook lekkere koffie! Bel of mail wel even van tevoren.

Over Laura

Ik ben Laura Aarendonk en woon samen met mijn man en twee zonen in Vreeland. Na jarenlang bij verschillende bedrijven de rol van communicatieadviseur te hebben vervuld heb ik besloten om mijn eigen weg te gaan en sinds september 2023 heb ik een eigen atelier in Loenen aan de Vecht. Ik wil met mijn zijden bloemstukken vreugde brengen en een mooie herinnering geven aan de mensen die een dierbare verloren zijn. Dit laatste heeft mijn focus omdat de zijden rouwboeketten en de herinneringsboeketten ten grondslag liggen aan het ontstaan van dit atelier. Een heel nieuw concept waar ik heel Nederland kennis mee wil laten maken.

Het is een duurzamere keuze en een herinnering voor altijd. Mijn passie en toewijding zijn de drijvende kracht achter LA atelier Amsterdam. Ik kijk ernaar uit om nog meer mensen te inspireren met mijn zijden creaties.