Referenties

LA atelier Amsterdam

Blog

LA atelier Amsterdam is overal in Nederland terug te vinden. Er zijn diverse bedrijven die ons al gevonden hebben en voor mooi zijden bloemen gekozen hebben! Hieronder vertellen een aantal klanten hun ervaring met LA atelier Amsteram.

BMW DRIVING EXPERIENCE

Ons bedrijf was wat ongezellig en leeg maar dankzij Laura is het buitengewoon gezellig, warm en levendig geworden! De bloemen zijn van topkwaliteit en past bij ons premium bedrijf. Onze gasten vragen regelmatig waar de bloemen vandaan komen en dat zien we toch als compliment. Ikzelf heb geen verstand van het maken van boeketten, maar Laura had het binnen een paar minuten al gezien. En voilá. Met deze bloemen is het gelijk een warme zaak. Zeker voor een bedrijfspand zoals dat van ons waar dagelijks veel gasten verblijven, is dit een enorme aanwinst en zijn we dan ook ontzettend blij met deze bloemen!

– Beau Brantsen

LUZA'S AMSTERDAM

LA atelier Amsterdam is een erg fijn bedrijf om mee samen te werken. Laura had maar een paar woorden nodig om onze wensen om te zetten in een boeket die precies is geworden wat wij voor ogen hadden.

– Joshua Luza