Vazen

Voor zijden bloemen

Vazen

Of je nu een statement wilt maken in je woonkamer, een vleugje verfijning wilt toevoegen aan je kantoor of een betoverende sfeer wilt creëren in je slaapkamer, de vazen van LA atelier Amsterdam passen perfect bij elke ruimte en elke stijl. Wij hebben verschillende formaten vazen, elke vaas is een prachtig meesterwerk op zich. Het verloop van de vazen kan snel gaan omdat wij regelmatig inkopen doen maar daarom steeds de mooiste en nieuwste vazen in het atelier hebben staan. Natuurlijk mag je ook je eigen vaas meenemen naar het atelier om deze vervolgens te vullen met onze prachtige collectie zijden bloemen.

Elke keer als ik het zijden boeket zie staan geven ze hetzelfde 'wow' effect als de dag waarop Laura ze samenstelde voor mij!

Over Laura

Ik ben Laura Aarendonk en woon samen met mijn man en twee zonen in Vreeland. Na jarenlang bij verschillende bedrijven de rol van communicatieadviseur te hebben vervuld heb ik besloten om mijn eigen weg te gaan en dit atelier op te richten. Ik wilde het wel anders gaan doen dan de zijdenbloemstukken die verkocht worden in de omgeving. Ik wil met mijn bloemstukken wat bijdragen aan de mensen en aan de wereld. Op een avond stond ik lekker te koken en dacht: wat als ik nou rouwstukken ga maken, om mensen in de drukke regelweek van een overlijden van een dierbare te ontlasten. Het is een duurzamere keuze en een herinnering voor altijd. Mijn passie en toewijding zijn de drijvende kracht achter LA atelier Amsterdam. Ik kijk ernaar uit om nog meer mensen te inspireren met mijn prachtige zijden creaties.